Followers

Monday, October 5, 2015

PERKHEMAHAN KOKURIKULUM DI PUSAT KOKURIKULUM CAWANGAN BATANG PADANG, SUNGAI KLAHPada 2 hingga 4 Oktober 2015 seramai 55 orang murid dari Sekolah Kebangsaan Trolak Selatan dan 59 orang murid dari Sekolah Kebangsaan Trolak Utara telah mengikuti Perkhemahan Kokurikulum di Pusat Kokurikulum di Sg. Klah. Antara aktiviti yang dilakukan ialah Flying Fox, Tree Climing, Cycling, Night Walk, Orientering, Ikhitiar Hidup dan Apungan Sungai.Ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan perkhemahan tersebut .... S/U.

4 comments:

 1. Assalamualaikum Cikgu Rafie :)

  wahhhhh kat Sg Klah ada rupanya aktiviti cenggini. baru tahu je ni hehehe


  Bekas Anak Muridmu dari SKB3,
  Norsuhana Abd Aziz :)

  ReplyDelete
 2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  ReplyDelete
 3. Sekolah Kebangsaan Trolak Utara telah mengikuti Perkhemahan Kokurikulum di Pusat Kokurikulum di Sg. Klah. Ни одна другая девушка не способна на то, на что способны Проститутки индивидуалки sexracom Истина ничуть не страдает от того, что кто-то ее не признает.. Приглашаю провести время в элитных апартаментах. Фогографии реальные мои и со мной :)! Вы будете довольны! Все включено и на отлично!

  ReplyDelete