Followers

Sunday, June 16, 2013

SABAR KITA ADA HADNYA .....



Suatu Pandangan Yang Perlu Difikirkan .....

Anonymous said...
Undang-undang negara ini tidak ditegakkan,maka sudah tidak ada lagi Kedaulatan Undang-Undang.Repot polis sudah setinggi KLCC namun hukuman untuk cina pengkhianat adalah kosong.Kami bangsa Melayu amat yakin pihak berkuasa juga adalah pengkhianat kepada amanah yang diberikan oleh rakyat yang sayangkan bumi ini.Aku doakan agar muncul pejuang seperti Rosli Dhobi atau Datuk Maharajalela untuk hentikan pengkhianatan oleh pendatang HARAM yang diberi taraf warganegara oleh Tunku ini.cina selamanya akan membuat kerosakkan di bumi ini.Pemimpin Melayu yang percayakan mereka adalah juga musuh agama.Jika PAS ada keberanian untuk memperjuangkan Islam sebenar,bukan berpolitik bodoh cara keldai,maka aku yakin sokongan akan pergi kepada mereka dan ayuh kita tegakkan Islam dengan sebuah parti tunggal.Masa depan Islam dan bangsa Melayu gelap apabila UMNO dan PAS masing-masing tergelincir dari landasan perjuangan.Demokrasi ini merosakkan Islam,Melayu dan tanahair.Kuasa di tangan tetapi kita ingkar saranan Tuhan,sebaliknya kita bersatu dengan golongan pemakan babi yang menentang Allah S.W.T.Selagi ini tidak diperbetulkan selagi itulah Islam dan bangsa Melayu akan terus diperlekeh oleh cina bangsat yang sombong dan tak sedar diri.Tidak ada dalam sejarah dunia yang mana kaum pendatang pula yang menghina dan menindas tuan rumah.Ini jelas menunjukkan yang tindakan memberi hak kewarganegaraan kepada pendatang ini adalah satu tragedi kepada bangsa Melayu.Ini semua wajib dihentikan serta merta dan kita mesti berani menanggung apa sahaja natijah daripada keberanian kita itu.....sedangkan cina laknat ini bertindak tanpa ada sedikit pun rasa runsing.Ketahuilah yang sekolah cina itu adalah sebenarnya sarang komunis yang diberi bantuan penuh kerajaan.Ini amat tidak konsisten dengan keharmonian yang hendak dibina.Dasar Najib yang menyambung dasar keterbukaan Pak Lah sebenarnya adalah satu lagi tragedi kepada Tanah Melayu ini.Sampai masanya kami rakyat majoriti terpaksa turun untuk tunjukkan siapa sebenarnya yang berkuasa.Kepada cina teruskanlah menghina Melayu dan Islam,kerana anda terkecuali daripada sebarang undang-undang.Kepada MCA dan GERAKAN tolong keluar dari BN,janganlah malu-malu....anda semakin kuat.....macamana mau perintah Malaysia kalau anda masih dalam BN.

SUMBER : KLIK SINI

2 comments:

  1. salam blogger,blog yg cantik.,goodjob..brminat nk link kn blog dan senaraikan blog di mmber list homepage blog sy dan terbuka kepada semua blogger...sama2 dpt backlink... http://searchsecure.blogspot.com/2013/03/dapatkan-backlink-cara-mudah-rahsia-seo.html..klau brminat..text sy di entry di ats,bersama2 link blog anda..lpas da psang bnner.. happy blogging..

    ReplyDelete
  2. kau duduk kat trolak. yg email kan tu tah mana mana dia duduk. nak sound najib yg masih tidur. nak ckp pasal perjuangan tak berani nak turun demo. semua nak ikut ketua yg tidur. baik duduk diam diam kat rumah.

    ReplyDelete